Dolços de Borriol

Dolços de Borriol

· ·

La proposta que presentem en aquest recull té un doble vessant: d'una tanda, fer conèixer la pastisseria tradicional borriolenca i, de l'altra, aportar una xicoteta contribució a un dels costums més arrelats a Borriol, com és ara el menjar, i concretament, els dolços.
Jòvens i no tan jòvens ens trobem sovint al voltant de les taules en nombroses ocasions: Nadal, Sant Antoni, Pasqua i Sant Vicent, Sant Bartomeu i Sant Roc, Tots Sants, bodes, comunions, batejos, etc. Per cadascuna d'aquestes festivitats, eren i són generalment les nostres mares i àvies les que preparen els dolços tradicionals, els quals resulten deliciosos a l'hora de veure'ls i —més encara— a l'hora de menjar-los.
El seu caràcter artesanal fa que en el món actual —molt consumista i sempre amb presses— siguen les dones majors les guardadores fidels d'aquest tresors centenaris.
Amb aquestes receptes, les generacions futures podran seguir gaudint de la coca de xocolate, els rotllos bufaners, els voladorets, els pastissos i moltes altres pastes.
El desig que tenim és que feu ús d'aquest llibret i que no l'oblideu a la prestatgeria; així, faríem honor als avantpassats en ensenyar als fills i filles les tradicions del nostre benvolgut poble.Descarga gratis el Libro Dolços de Borriol de y del Genero · ·, aqui en bajaebooks podras descargar los mejores libros en formato epub gratis y en descarga directa, recuerda tienes miles de libros en epub en nuestra amplia biblioteca online, todos los libros de bajaebooks son totalmente gratis y podras descargar más libros del genero · · con tan solo unos simples clicks Te aconsejamos visitarnos diariamente ya que nuestra biblioteca EPUB se actualiza constantemente para brindarte el contenido mas variado de la red con muchos mas libros gratis de No te olvides de compartirnos en las redes sociales asi bajaebooks podra convertirse en la comunidad de libros gratis en formato epub mas grande de la red!
Estamos enviando el reporte, aguarda un momento.
Hemos recibido el reporte
Intenta descargarlo nuevamente dentro de unas horas

Gracias por tu colaboracion
Debes esperar un momento para poder enviar otro reporte.